HomeNieuwsBedrijven en personenDomino Printing Sciences benoemt nieuwe Global Marketing Director

Domino Printing Sciences benoemt nieuwe Global Marketing Director

Domino Printing Sciences, gespecialiseerd in codeer- en markeeroplossingen, benoemt Jeremy Jones als de nieuwe Global Marketing Director. Jeremy Jones zal in zijn nieuwe functie het Global Marketing Team coachen om voort te bouwen op een samenhangende, wereldwijde en gefocuste marketingfunctie om zo de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

De achtergrond van Jeremy Jones ligt voornamelijk in B2B-technologie marketing. In de afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij meerdere campagnes voor merkbewustzijn aangevoerd, evenals wereldwijde content campagnes waarbij de klant centraal stond. Hij bekleedde vele leiderschapsrollen. Meest recentelijk was hij de directeur van Brand Marketing bij AVEVA, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor engineering, design en informatiebeheer.

Jeremy Jones is van plan om deze schat aan ervaring en kennis in zijn nieuwe rol te brengen. “Ik ben erg blij dat ik in zo'n uitdagende tijd bij Domino kom – de ambitie die door de hele organisatie wordt gedeeld is enorm en de mogelijkheden voor groei zijn aanzienlijk”, zegt hij. “Als een marketeer gericht op het leveren van waarde aan het bedrijf en de klant, is dit echt inspirerend en ik kijk er naar uit om de verantwoordelijkheden op me te nemen die bij de functie horen.”

www.domino-printing.com