HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Domino lanceert nieuwe producten voor de Benelux

Domino lanceert nieuwe producten voor de Benelux

domino-logoDomino Benelux lanceert haar nieuwe producten feestelijk tijdens Empack Den Bosch stand R1006. De gloednieuwe A320i kleinkarakter inkjet (CIJ), de nieuwe V-Serie thermo transfer printer (TTO) en de D-Serie laser worden getoond op de stand van Domino. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

Verander uw visie op inkjet

Domino lanceert een baanbrekende nieuwe generatie inkjetprinters (CIJ) die zich onderscheiden van elke andere inkjetprinter. De strak vormgegeven printer breekt met alle servicewetten en stelt daarmee de nieuwe norm voor coderen.

domino-empack-2011

De printer heeft de naam A320i en is het paradepaardje van Domino's nieuwe i-Tech intelligent Technology concept. Het nieuwe i-Tech inktsysteem van Domino en de SureStart printkop zorgen voor beduidend lagere bedrijfskosten en een veel kleinere impact op het milieu. Een ander opvallend voorbeeld van Domino’s radicaal nieuwe ontwerp is de nieuwe Qube, waarmee gepland onderhoud slechts een kwestie van maximaal 10 minuten per jaar is. Lege inktcartridges en filters worden vervangen, zonder dat daarbij dure elektromechanische onderdelen verloren gaan die nog hergebruikt kunnen worden.

Door de slimme technologieën hebben productielijnen minder onderhoud nodig, zijn de kosten lager en verbetert de efficiëntie. Deze principes komen volledig tot hun recht in de nieuwe A320i. Door een aantal i-Tech functies te combineren, zorgt Domino voor een concrete verbetering van productiviteit en OEE (Overall Equipment Effectiveness).

Nieuwe lasers met intelligent Technology

Door het nieuwe compacte ontwerp van de i-Tech scankop zijn de D120i en D320i gemakkelijk te installeren op veel verschillende productielijnen. In het bijzonder waar ruimte kostbaar is.

De kleinere i-Tech scankop is verbonden met de laserbuis en kan in alle standen geplaatst worden. De geïntegreerde bevestigingsrails zijn in de volledige lengte aan beide zijden van de laserkop geïntegreerd voor een gemakkelijke integratie. Daarnaast is de laserkop 90 graden draaibaar waardoor deze in verschillende richtingen te monteren is.

De nieuwe lasers voldoen aan de steeds vaker voorkomende vraag naar producten die milieuvriendelijk zijn. De D120i en D320i zijn kleiner en 20% lichter dan hun voorgangers. Doordat beide lasers een automatisch gestuurde koelventilatie hebben, besparen ze energie waar mogelijk.

Veelzijdige prestaties met thermo transfer

Vergeleken met traditionele contactcodeertechnologie, zoals hotstamp of rolcodering, biedt digitale thermo transfer een superieure printkwaliteit, real-time informatie, en lagere bedrijfskosten.

De V120i gaat nog een stapje verder: door het toepassen van de intelligent Technology principes beschikt Domino over een printer met de laagste bedrijfskosten in zijn klasse. Dit wordt grotendeels bereikt door de i-Tech Ribbon Drive die tot 60% minder lint gebruikt ten opzichte van printers van andere merken – zonder afbreuk te doen aan de printkwaliteit. Hij gebruikt geen perslucht, het lint gaat enorm lang mee en er is vrijwel geen downtime als gevolg van lintbreuk.

Empack Den Bosch 2011 – Stand R1006

Kijk voor meer informatie op www.domino-printing.com.