HomeMachinesAandrijven en besturenDomino lanceert nieuwe oplossingen tijdens Labelexpo Europe

Domino lanceert nieuwe oplossingen tijdens Labelexpo Europe

Domino, onderdeel van Domino Printing Sciences, is opgericht in 1978 en heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd. Niet alleen op het gebied van ontwikkeling en productie van codeer-, markeer- en printtechnologieën, maar ook met printoplossingen voor de grafische industrie en een wereldwijd servicenetwerk. De producten voor de grafische sector bestaan uit systemen voor nummering, printen van transactionele data, personalisering en adressering, printen van variabele data, fullcolour digitale labels, monochrome printoplossingen en een wereldwijd servicenetwerk.

Op de beurs Labelexpo Europe in Brussels Expo lanceert Domino de nieuwste DFE (Digital Front-End) workflow oplossing, ontworpen voor de N-Serie digitale kleurenpersen. Met verbeterde snelheid en een gestroomlijnde automatisering handhaaft DFEv2.0 compatibiliteit met de nieuwste Esko-code. Tevens wordt er gewerkt met een aantal VDP-formaten (variabele data).

De nieuwe screener, Domino ScreenPro, stroomlijnt de workflow door meerdere processen in een enkele JDF-workflow te combineren. Hierdoor worden de verwerkingssnelheid en efficiëntie verbeterd. Zo is de RIP-to-print ratio van de nieuwste versie van ScreenPro vier tot vijf keer sneller dan de vorige DFE-oplossing.

Daarnaast lanceert Domino de nieuwe K600i White digitale printmodule, een vervangingstechnologie voor screen printing. Met een state of the art inktmanagementsysteem dat is ontworpen om hoge betrouwbaarheid te bieden is de K600i White vooral gericht op grafische bedrijven die op zoek zijn naar een digitaal alternatief voor zeefdruk. Deze printmodule werkt met sterk gepigmenteerde UV-uithardbare witte inkt en is daardoor uitermate geschikt voor directe jobwissels.

“Met deze laatste innovatie biedt Domino snellere turnarounds en een zeer kostenbesparend alternatief voor zeefdruk. Dit zijn veelbelovende voordelen voor de meeste labelprinters”, verklaart Philip Easton, directeur van Domino Digital Printing Solutions.

De volledige mogelijkheden van DFEv2.0 en de K600i worden door Domino tijdens Labelexpo Europe 2017 op stand 9A60 van 25 t/m 28 september gedemonstreerd.

Kijk voor meer informatie op www.domino-printing.com.