HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Domino laat bezoekers van Empack kennismaken met Ax-Serie

Domino laat bezoekers van Empack kennismaken met Ax-Serie

Domino lanceerde onlangs de Ax-Serie, een nieuwe reeks kleinkarakter inkjetprinters (CIJ) die vanaf nul opnieuw zijn ontwikkeld en altijd de perfecte inktdruppel genereren. Met de nieuwe i-Pulse printkop en inkten, het i-Techx elektronica- en softwareplatform en het Domino Design, innoveert Domino op drie belangrijke vlakken met deze inkjetprinters.

Maar dat is niet het enige, in deze tijd van ‘The Internet of Things', kunnen de Ax-printers te allen tijde aangesloten worden op de Domino Cloud. Hierdoor is er op elk moment een overzicht beschikbaar is van de prestaties van de printer, waaronder het inktverbruik en de hoeveelheid prints die al gemaakt zijn. Bezoekers van Empack in Den Bosch op 5 en 6 april zijn van harte uitgenodigd om de Ax-Serie en de innovatieve Domino Cloud zelf te bekijken en te ervaren.

Ook kunnen bezoekers de drie innovatiepijlers van de Ax150i, Ax350i en de Ax550i – de volledige Ax-Serie – zelf ervaren en zien op de stand van Domino. Zo kunnen bezoekers zelf een print maken met een Ax-printer om zo de perfecte inktdruppel van dichtbij en met eigen ogen te bekijken. Daarnaast kunnen bezoekers zelf snel en eenvoudig een i-Tech module wisselen en het Ax-touchscreen bedienen, die naar wens kan worden aangepast. Vergeet bovendien niet om kennis te maken met de bijzondere gast die Domino heeft uitgenodigd op haar stand…

Empack Den Bosch 2017 – Stand F309

Kijk voor meer informatie op www.dominoprinting.com.