HomeMachinesEtiketteren en printenDomino is klaar voor toekomst met slimme printers in de cloud

Domino is klaar voor toekomst met slimme printers in de cloud

Dankzij Industrie 4.0 communiceren machines, systemen en processen via het internet met elkaar. Met de slimme Ax-printers en de Domino Cloud realiseren productiebedrijven zonder risico en heel laagdrempelig een smart project. Bijkomend voordeel is dat de Cloud niet afhankelijk is van het netwerk ter plaatse.

Externe monitoring, foutdiagnose en opsporing van mogelijke toekomstige problemen, zorgen ervoor dat de productie slimmer is. Zo is het mogelijk alerts in te stellen als het inkt- of make-upniveau laag is, waardoor stilstand wordt voorkomen. Met de printers van Domino is iedereen klaar voor de toekomst.

Met SafeGuard en de Domino Cloud monitort de helpdesk van Domino de werking en prestaties van de printers. De dashboards in de cloud bieden 24 uur per dag toegang tot actuele printergegevens. Hiermee kan de OEE (Overall Equipment Effectiveness) berekend worden, de prestaties van printers in verschillende fabrieken vergeleken en kan men prognoses stellen voor het bijvullen en bijbestellen van inkten en verbruiksartikelen.

www.dominobenelux.com