HomeLeveranciersEtiketteren en printenDomino codeert van product tot pallet en controleert automatisch codes

Domino codeert van product tot pallet en controleert automatisch codes

Domino Benelux kijkt uit naar de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt in de evenementenhal Gorinchem op 5, 6 en 7 april 2022. In hal 1, stand B116 wordt de bezoeker meegenomen aan een productielijn die alle codeersystemen laat zien van product tot pallet en meer.

De stand van Domino staat dit jaar in het teken van coderen, markeren, printen en automatische controle en validatie van productcodes. Waaronder datumcodes, batchnummers, barcodes en geprinte 2D-codes met de nieuwe R-Serie vision inspectiesystemen. De bezoeker start aan het begin van de productielijn, waar een product wordt voorzien van een codering, Domino noemt dit de fase van primair coderen.

Vervolgens komen we in de volgende fase van de productielijn; het product wordt verpakt, er komt een (om)doos omheen en die wordt voorzien van een print, ook wel secundair coderen genoemd. Dan volgt het eindstation, tertiair coderen. De dozen gaan op een pallet en worden voorzien van een label of etiket. Naast de nieuwste codeersystemen laat Domino ook de nieuwe R-Serie vision inspectiesystemen zien. Een cruciaal sluitstuk aan de productielijn die niets aan toeval over laat. Domino laat zien hoe de R-Serie codes automatisch controleert, zodat codeerfouten tot het verleden behoren.

Tijdens de route maakt de bezoeker ook kennis met Industrie 4.0. Zo zijn een aantal printers van Domino voorzien van connectie met de Cloud waardoor onnodige stilstand van productielijnen wordt voorkomen. Daarnaast ziet u hoe gemakkelijk de gebruiksvriendelijke interface QuickDesign werkt. Uiteraard zijn Domino's experts er om de bezoekers alles te vertellen over de Domino service en laatste innovaties op codeer- en markeergebied.

www.domino-printing.com