HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Domino codeert van product tot pallet

Domino codeert van product tot pallet

domino-empack-den-bosch-2010

Inkjet, thermische inkjet,  laser, thermo transfer overprint en print & apply labelling. Domino heeft alle codeeroplossingen onder één dak. Voor het coderen van alle variabele informatie zoals t.h.t. datum, batchcodes, barcodes en dotmatrix codes. Voor alle producten en verpakkingen, omdozen en pallets in uitlopende branches en industrieën.

domino-logoDoordat Domino alle technologieën vertegenwoordigd zijn de klanten van Domino verzekerd van een eerlijk en effectief advies voor de beste en meest kosteffectieve codeeroplossing.
Domino nodigt de bezoekers van Empack den Bosch daarom uit op stand L1106 voor een demonstratie van al deze codeersystemen en een vrijblijvend advies op maat.

Inkjet, een bewezen technologie

De kleinkarakter inkjet technologie bewijst al zeker dertig jaar een betrouwbare dienst in vele productieomgevingen. De A-Serie printer van Domino codeert op echt alle ondergronden en biedt een tientallen soorten speciale inkten. De printer is gemakkelijk en snel in te zetten in bestaande productielijnen.

Geen ingewikkelde implementaties maar plug en play. Ook het schone inktsysteem en de automatische start/stop met één druk op de knop en de automatische reiniging van de kop zijn nog steeds uniek. Een garantie voor de hoogst haalbare uptime. Niet alleen is de printer makkelijk en efficiënt in gebruik maar ook nog eens zeer betaalbaar.  De bezoekers van de stand kunnen met een inkjet printer zelf een pen met een naam of andere tekst coderen.

Empack den Bosch stand L1106, 7 & 8 april 2010

Kijk voor meer informatie op www.domino.nl.