HomeThema'sEmpack Utrecht 2020Domino biedt geoliede machine om klant best mogelijke service te bieden

Domino biedt geoliede machine om klant best mogelijke service te bieden

Op 31 maart, 1 en 2 april opent de Jaarbeurs Utrecht haar deuren voor de 18e editie van de grootste verpakkingsvakbeurs in de Benelux: Empack. Domino Benelux presenteert dit jaar een uniek concept op stand C115.

De focus ligt hierbij op klantbeleving, persoonlijke aandacht en de mensen achter Domino. Domino’s producten zijn inmiddels wel bekend, maar het team achter de printers (nog) niet. Stand C115 zal dan ook een afspiegeling zijn van het gehele team van Domino Benelux. Naast Account Managers, zullen leden van het Customer Service Team, de Helpdesk, Project Engineers en Aftermarket aanwezig zijn.

Deze verschillende teams vormen samen een geoliede machine om de klant de best mogelijke service te bieden. Zo is Domino’s team van experts slechts een muisklik of telefoontje verwijderd om alle mogelijk denkbare vragen te beantwoorden. Bovendien zorgt Domino Cloud ervoor dat onnodige stilstand van productielijnen wordt voorkomen.

Iedereen kan de nieuwe focus van Domino direct ervaren op de stand, waarbij de klant op nummer één staat. Het team van Domino zal u verwelkomen met een heerlijk kopje koffie of een versbereide smoothie. Daarnaast biedt een ‘interactieve tafel’ de kans om de energie en gedrevenheid van Domino zelf te ervaren. Tevens zal hierop de nieuwste thermische inkjet Gx gepresenteerd worden! Uiteraard zijn Domino’s experts er om de bezoekers alles te vertellen over de laatste innovaties op codeer- en markeergebied.

www.dominobenelux.com