HomeNieuwsDolav Benelux introduceert 'heavy duty' palletbox op eerste vakbeurs Recycling

Dolav Benelux introduceert ‘heavy duty’ palletbox op eerste vakbeurs Recycling

dolav-logoDolav Benelux, producent van kunststof palletboxen, kondigt aan dat zij vertegenwoordigd is op de Nederlandse vakbeurs ‘Recycling 2010’. Deze beurs richt zich op alle bedrijven en organisaties in de markt van inzameling en verwerking van reststromen. Dolav ontwerpt en produceert onder meer innovatieve kunststof containers voor de recyclingindustrie, zoals voor het inzamelen van spaarlampen, accu’s, batterijen, chemisch afval en dergelijke. De kunststof boxen en containers van Dolav zijn gemaakt uit één stuk, kunnen naar de wensen van de klant worden aangepast en zijn volledig recyclebaar. Nieuw is de Dolav 1000 ACE, een enkelwandige palletbox met uitstekende prestaties en beduidend minder uitval door schade.

Recycling 2010 wordt gehouden van 28 t/m 30 september 2010, in de Evenementenhal te Gorinchem. Deze beurs vormt een complete ontmoetingsplaats voor alle segmenten van de recyclingbranche.

Dolav Benelux B.V. is het dochterbedrijf van Dolav Plastic Products. In 1976 is men begonnen met het spuitgieten van hoogwaardige kunststof palletboxen. Door gebruik te maken van speciale toevoegingen tijdens het productieproces, creëert men een sterker eindproduct. Sinds de jaren negentig verkoopt Dolav wereldwijd en heeft zij kantoren in de VS, Australië, het Verre Oosten en Europa. Dolav Benelux B.V. is opgericht in 2009 en richt zich op de recyclingindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Dolav levert hier onder meer kunststof containers voor inzameling van spaarlampen, metaal, accu’s en batterijen.

dolav-heavy-duty

Kijk voor meer informatie op www.dolav.nl.