HomeNieuwsBedrijven en personenDLB Inpakbedrijf verwelkomt tweeduizendste uitzendkracht

DLB Inpakbedrijf verwelkomt tweeduizendste uitzendkracht

dlb-exoticgreen

DLB Inpakbedrijf BV te Breda is gespecialiseerd in het uitsorteren en het in- en ompakken van zacht fruit en druiven. Daarnaast worden er incidenteel ook andere fruitsoorten, zoals pruimen en sinaasappels verwerkt. Het inpakbedrijf is sterk in het behandelen van grote en kleine klussen, maar ook spoedklussen worden met beide handen aangepakt. DLB Inpakbedrijf is in 2001 opgericht als nevenactiviteit van Overbeek Logistiek BV, dat toen vooral actief was als uitzendbureau op het terrein van de Greenery in Breda.

Het verpakken van aardbeien en zachtfruit nam echter al snel een hoge vlucht en werd een van de hoofdactiviteiten. Momenteel verpakt DLB jaarrond product voor onder andere Fruit World Breda en Capespan, waarbij de focus in de zomer op aardbeien ligt en in de winterperiode op druiven.

Het succes van DLB wordt mede mogelijk gemaakt door de intensieve samenwerking met Exotic Green Uitzendorganisatie. “Deze week is de samenwerking tussen beide bedrijven nog eens benadrukt”, aldus Antonio van der Linden van DLB. Samen met John van der List, directeur van Uitzendbureau Exotic Green uit Etten-Leur, is namelijk de 2000e uitzendkracht van Exotic Green te werk gesteld bij DLB inpakbedrijf BV. De flexibiliteit van de uitzendorganisatie uit Etten-Leur is van groot belang, omdat de planning dagelijks kan variëren van 8 tot 50 uitzendkrachten. Een vaste pool van uitzendkrachten is hierbij erg belangrijk. Dit geeft DLB de mogelijkheid om snel in te springen op plotselinge orders uit de markt.

We werken al vanaf 2003 samen en we weten precies wat we aan elkaar hebben, aldus de heer Van der Linden. Het totaalpakket van kwaliteit in combinatie met een correcte prijs maakt de keuze om samen te werken met Exotic Green eenvoudig. Wij weten hoe de branche werkt stelt John van der List, het werken met dagorders en verse producten vereist een snelle werkwijze. Een nauwe samenwerking, elkaar aanvoelen en begrijpen zijn hierbij noodzakelijk. Het te werk stellen van de 2000e uitzendkracht is voor beide bedrijven een mijlpaal. Daarnaast is het natuurlijk een wederzijdse bevestiging dat onze samenwerking al jaren goed loopt; een mooi moment om toch even bij stil te staan.
 
DLB inpakbedrijf BV is gespecialiseerd in het in- en ompakken van zachtfruit en is gevestigd op IABC 5102 te Breda. Exotic Green Uitzendorganisatie BV werkt vanuit de kantoren te Etten-Leur en de Lier en is dagelijks werkzaam met 1000 uitzendkrachten in de AGF, tuinbouw, de logistieke- sector, en food- en verpakkingsindustrie.

Bron: AGF.nl