HomeNieuwsBedrijven en personenDL Packaging verkrijgt alleenvertegenwoordiging Viking-Masek voor Benelux en grootste deel Duitsland

DL Packaging verkrijgt alleenvertegenwoordiging Viking-Masek voor Benelux en grootste deel Duitsland

dlpack-masek-4

Viking-Masek bestaat al sinds 1964 en heeft inmiddels duizenden vvs-machines gebouwd en geleverd. Momenteel worden zo'n 200 machines per jaar gebouwd, waarvan bijna 40% in de Verenigde Staten wordt verkocht. DL Packaging uit Oosterhout, gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines, heeft dit jaar de alleenvertegenwoordiging weten te verkrijgen voor de Benelux en het grootste deel van Duitsland.

dlpack-masek-1

dlpack-logo“Met het brede scala aan roestvast stalen machines, met Siemens S7-300 en Sinamics servobesturingen, een welkome aanvulling op het DLPACK-programma”, aldus Leo van der Vorm van DL Packaging. In de afgelopen maanden heeft DL Packaging al zeven nieuwe Viking-Masek machines verkocht.

dlpack-masek-2

viking-masek-logoHet nieuwe leveringsprogramma begint met een Economy-model roestvrij stalen machine, voor zakjes tot 250*400 mm, voor nog geen € 40.000. Van deze Alpha-250 machine zijn er in korte tijd liefst vijf verkocht door DL Packaging. Ook komt nu een continu-lopende machine in het programma, die tot 240 zakjes per minuut kan maken.

dlpack-masek-3

Voor meer informatie:
Leo van der Vorm
DL Packaging B.V.
Oosterhout
T +31 162 484 910
www.dlpack.com
info@dlpack.com