HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011DL Packaging toont volledig nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van Rovema en Hassia-Redatron op...

DL Packaging toont volledig nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van Rovema en Hassia-Redatron op Empack Den Bosch

dlpack-empack

DL Packaging uit Oosterhout, gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van onder meer de merken Rovema, Bosch en Hassia-Redatron en bijbehorende componenten, is morgen en overmorgen aanwezig op de verpakkingsbeurs Empack in Den Bosch.

dlpack-logoDL Packaging toont op haar stand Q1001:

  • nieuwwaardig gereviseerde Hassia-Redatron 250 servo, tot 110 zakjes minuut
  • nieuwwaardig gereviseerde Rovema VPS-220 met servogestuurde poederdosering

Geïnteresseerden kunnen op de stand van DL Packaging terecht om deze machines te bekijken en om zich ervan te overtuigen wat DL Packaging voor hen kan betekenen.

Standbezetting Empack Den Bosch:

  • Leo van der Vorm
  • Edwin Aarden
  • Sjoerd van den Berg

Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan het bedrijf van DL Packaging in Oosterhout. Daar beschikt DL Packaging over een permanente demonstratieruimte, een voorraad van circa 100 Rovema, Bosch en Hassia-Redatron machines, diverse testopstellingen, een grote revisiewerkplaats en een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn.

Empack Den Bosch 2011 – Stand Q1001

Voor meer informatie:
Leo van der Vorm
DL Packaging B.V.
Oosterhout
T +31 162 484 910
www.dlpack.com
info@dlpack.com