HomeThema'sInterpack 2011DL Packaging permanent aanwezig op Interpack

DL Packaging permanent aanwezig op Interpack

dlpack-interpack-2

Op de Interpack, die van 12 tot en met 18 mei wordt gehouden in Düsseldorf, zal DL Packaging, gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines en bijbehorende componenten, permanent aanwezig zijn op verschillende stands van leveranciers en collega's.

Zo zal directeur/eigenaar Leo van der Vorm vaak aanwezig zijn op de stand van fabrikant van verpakkingsmachines Viking-Masek. DL Packaging heeft sinds eind vorig jaar de exclusieve rechten voor de verkoop van nieuwe verpakkingsmachines van dit merk in de Benelux en een groot deel van Duitsland. Daarnaast zal DL Packaging haar volledig nieuwwaardig gereviseerde verpakkingsmachines van onder meer de merken Rovema, Bosch en Hassia-Redatron promoten. Ook zullen verschillende technici van DL Packaging op de Interpack aanwezig zijn.

Voor een afspraak tijdens de beurs of om na de beurs in Oosterhout te komen kijken, waar DL Packaging beschikt over een permanente demonstratieruimte, een voorraad van meer dan 100 Rovema, Bosch en Hassia-Redatron machines, diverse testopstellingen, een grote revisiewerkplaats en een uitgebreid onderdelenmagazijn met ruim 20.000 onderdelen, kunt u alle beursdagen bellen met Leo van der Vorm op telefoonnummer +31 (0)6 53 220 089.

Interpack 2011 – Hal 6 – Stand E80 (Viking-Masek)

Voor meer informatie:
Leo van der Vorm
DL Packaging B.V.
Oosterhout
T +31 (0)162 484 910 of +31 (0)6 53 220 089
www.dlpack.com
info@dlpack.com