HomeNieuwsDisplays winnen aan belang in retail landschap

Displays winnen aan belang in retail landschap

vinke-display-logoDisplays winnen aan belang in het retail landschap. In de afgelopen crisis jaren is gebleken dat merken die hun product goed hebben geactiveerd op de winkelvloer ook de crisis goed zijn doorgekomen. Vinke Display wil de drempel verlagen om displays in te zetten en heeft een standaarddisplay ontwikkeld die zo veel pluspunten heeft dat hij door iedereen, snel en voordeling, kan worden ingezet. Voor alle producten en ieder retailkanaal. Een uitzonderlijke duizendpoot.

In slechts enkele minuten is deze display opgezet, en de inhoud welke hij kan dragen zal u verbazen. Wat de inhoud betreft is de display geschikt voor alle segmenten, zowel Food als NonFood, in de supermarkt of bouwmarkt; de stevigheid is getest tot meer dan 100 kilo!

Door de twaalf verschillende positioneringpunten voor de trays kunt u bovendien elke indeling maken die wenselijk is. Of u nu horizontaal, schuin of extra hellend wil presenteren, alle posities zijn mogelijk. Hoge trays of lage trays; u bepaalt zelf wat het mooiste uitkomt.

Het standaardconcept wordt aangeboden in vier standaard kleuren (rood / blauw / zwart en wit). Maar uiteraard kunt u de grafische vormgeving altijd aanpassen met een eigen bedrukking. Het belangrijkste pluspunt van deze display is de multifunctionele toepassing. De display is namelijk inzetbaar voor en door elke retailer. Niet alleen is de display goedgekeurd volgens Albert Heijn – specificaties, ook is hij monteerbaar op elke type pallet. RAD-concept, houten, kunststof of chep pallet, alle varianten zijn meegenomen in het ontwerptraject.

Vinke Display heeft deze display zo ontworpen dat hij zeer voordelig kan worden aangeboden. Nieuwsgierig? Vraag voor meer informatie en prijzen de brochure aan via onderstaande contactgegevens. Een model is altijd verkrijgbaar om alle pluspunten zelf te kunnen ervaren! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het algemene nummer en vragen naar Frank Lemans ( Nederland) of Gudrun Thiry ( België).

vinke-display

Voor meer informatie:
Vinke Display
Spinveld 20
4815 HS Breda
T +31 (0)76-522 38 90
www.vinkedislay.com