HomeNieuwsDisplay-box Polymer Logistics zorgt voor aanzienlijke verkoopstijging

Display-box Polymer Logistics zorgt voor aanzienlijke verkoopstijging

polymer091207

U kent Polymer Logistics van de innovatieve boxen voor onder andere verscheidene AGF-producten. U komt de containers met beweegbare bodem tegen in de detailhandel, gevuld met bijvoorbeeld aardappelen, uien en meloenen. Met de Quarter Box heeft Polymer Logistics nu ook de totaal oplossing voor citrusvruchten en appels. Deze box heeft de afmetingen 60 x 40 x 110 cm en is ook leverbaar met een beweegbare bodem.

polymer-logoTijdens het transport worden de citrusvruchten en appels prima beschermd door de kunststof box. Aangekomen op de plaats van bestemming, gaat de Quarter Box de winkel in als display. Promotieposters stopt u snel in de standaardhouders om extra aandacht te trekken. Is al het fruit verkocht, dan staat er zo weer een nieuwe,gevulde Quarter Box op die plaats. De lege Quarter Box is eenvoudig inklapbaar en stapelbaar. U kunt kiezen voor een Quarter Box op wielen (met of zonder rem) of op pallet.

De retailketen Kaiser’s Tengelmann, 3245 winkels in Duitsland, heeft onlangs een grote promotionele actie in geheel Duitsland gedaan met presenteren van appels in de display box van Polymer Logistics. Het resultaat overtrof de stoutste verwachtingen en men zal in de toekomst meerdere producten gaan aanbieden in de display box.

Polymer Logistics ontwikkelt en produceert herbruikbare verpakkingsoplossingen gemaakt van kunststof. Tot het assortiment behoren onder andere klapkratten, dollies, pallets en inklapbare containers. Verkoop en verhuur zijn beiden mogelijk. Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op www.polymerlogistics.com.