HomeNieuwsBedrijven en personenDimensio breidt uit met de overname van Global Flexibles Europe

Dimensio breidt uit met de overname van Global Flexibles Europe

Dimensio breidt haar activiteiten in voedselverpakkingen uit met de overname van Global Flexibles Europe. Global Flexibles Europe, opgericht in 2000, is een internationaal opererend handelsbedrijf welke handelt in flexibele folie, verpakkingsmaterialen en overige gerelateerde producten. De omzet wordt via verschillende industrieën gerealiseerd met de focus op de voedselindustrie. Global Flexibles Europe is de Nederlandse distributeur van enkele toonaangevende Europese producenten van flexibele verpakkingsmaterialen.

Het productassortiment bestaat onder andere uit topsealfolie, dieptrekfolie, flowpackfolie voor vorm, vul- en seal apparaten, papierlaminaat, doypacks (stazakken), broodzakken en vacuümzakken. Global Flexibles Europe voorziet in aanvullende diensten in de vorm van verpakkingsadvies, het toezien op artwork, het testen van film en indien wenselijk het monitoren van de print kwaliteit gedurende het print proces. Kwaliteit, persoonlijke service en grote kennis van zaken door zijn belangrijpe pijlers van Global Flexibles Europe. Door zorgvuldig voorraadbeheer voor klanten kan op aanvraag snel geleverd worden.

Bert Verheij, voormalig eigenaar van Global Flexibles Europe, in reactie op de overname: “De schaalgrootte van Dimensio gecombineerd met haar ondernemende cultuur geeft ons de mogelijkheid om nog harder te groeien. Onze productassortimenten versterken elkaar en vullen elkaar perfect aan”.

Caspar Jacobs, ondernemer en eigenaar van Dimensio Verpakkingen: “Wij zijn zeer verheugd dat Global Flexibles Europeonze groep gaat versterken en daarbij het aandeel van de aanwezigheid van Dimensio in voedselverpakkingen in Europa helpt vergroten. Onze voedselverpakkingsbedrijven, Havelaar Verpakkingen, Chocapack en Global Flexibles Europe vormen een sterk geheel voor de groei binnen de voedselverpakkingenmarkt”.

Global Flexibles Europe zal in haar huidige vorm en op hetzelfde adres in Krimpen aan den IJssel blijven opereren. Het management, bestaande uit Bert Verheij, Johannes de Hartog en Dick Kuperus, zal verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse gang van zaken.

www.globalflexibles.com