Dijkstra Vereenigde zet passie in bij ontwikkeling van glasverpakkingen

Als geen ander is Dijkstra Vereenigde thuis in verpakkingsglas. De oorsprong van het bedrijf ligt immers eind negentiende eeuw met de oprichting van Dijkstra’s Glasindustrie. Ruim honderd jaar later is slechts één ding onveranderd gebleven: onze passie voor verpakkingsglas.

Zo heeft Dijkstra Vereenigde in nauwe samenwerking met CATZ Distillers een stijlvolle glasverpakking ontwikkeld. De 70 cl fles voor Catz Gin is door een Italiaanse glasfabrikant in extra-wit glas geproduceerd. De goudkleurige transparante coating is door een Duits decoratiebedrijf aangebracht. De goudkleurige aluminium dopkurk, voorzien van het Catz-logo is door middel van een embossing door een Italiaanse fabrikant geproduceerd en de bijpassende transparante krimpcapsule is in Portugal vervaardigd. Een internationaal netwerk is door Dijkstra Vereenigde ingezet om tot deze onderscheidende verpakking te komen.

“Een prachtig voorbeeld van hoe wij het totale project management voor onze klanten verzorgen. Wij gaan voor het mooiste en kwalitatief beste resultaat door een goede samenwerking met onze fabrikanten en waarbij Dijkstra Vereenigde alle processen coördineert en de eindverantwoordelijkheid draagt”, aldus Rob Verbakel, Sales Manager bij Dijkstra Vereenigde.

www.dijkstra.net