Dijkstra Vereenigde is ruim honderd jaar een begrip. Zij is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften. Op de komende editie van Empack in Brussel staat het professionele team klaar om bezoekers te voorzien van informatie en advies. Op haar stand (A038) toont Dijkstra Vereenigde de Fuji flowpacker, een T.Freemantle semi-automatische kartonneermachine en haar expertise op het gebied van verpakkingsglas.

Fuji flowpacker

Fuji staat bekend om haar kwaliteit en gebruikersgemak. De horizontale flowpacker van Fuji is gebouwd met hoogwaardige technologie. Door het open frame is de machine gemakkelijk schoon te maken. Gericht op snelheid, efficiëntie en flexibiliteit, is de Fuji vooruitstrevend in techniek, gericht op een lange levensduur en eenvoudig in gebruik.

T.Freemantle

Door de jaren heen zijn de T.Freemantle machines ontwikkeld tot machines die robuust en betrouwbaar zijn en toch eenvoudig te bedienen. De machines zijn makkelijk toegankelijk en eenvoudig om te stellen. Op de verpakkingsbeurs Empack Brussel toont Dijkstra Vereenigde een semi-automatische kartonneermachine. Deze machine zet een platte voorgelijmde doos op. De producten, die parallel langs de invoer bewegen, kunnen nu handmatig in de geopende doosjes geschoven worden. Vervolgens worden de doosjes automatisch gelijmd en gesloten. Deze machine kan tot 80 doosjes per minuut verwerken.

Verpakkingsglas

Als geen ander is Dijkstra Vereenigde thuis in verpakkingsglas. De oorsprong van het bedrijf ligt eind negentiende eeuw met de oprichting van Dijkstra’s Glasindustrie. Ruim honderd jaar later is slechts één ding onveranderd gebleven: de passie voor verpakkingsglas. Dijkstra Vereenigde heeft de kennis en ervaring in huis om samen met haar Europese partnerbedrijven iedere vorm van decoratie op flessen, potten en glazen te verzorgen. Meedenken met de klant staat bij Dijkstra Vereenigde bovenaan, daarom staan de specialisten bezoekers van Empack graag te woord.

www.dijkstra.net