HomeNieuwsBedrijven en personenDijkstra Vereenigde ontwikkelt stijlvolle fles winnende Catz Dry Gin

Dijkstra Vereenigde ontwikkelt stijlvolle fles winnende Catz Dry Gin

De Nederlandse Catz Dry Gin heeft de hoogste onderscheiding tijdens Global Gin Masters 2017 in Londen behaald. Dit is een hoog aangeschreven internationale competitie, waarin diverse categorieën gin worden beoordeeld door een vakkundige jury. In de grootste categorie ‘London Dry Gin' kreeg Catz Dry Gin de ‘Master' medaille, een classificatie die nog boven de gouden medailles is geplaatst. “Wij zijn heel trots op dit resultaat”, laat Dijkstra Vereenigde weten, die in nauwe samenwerking met de eigenaren van Catz Distillers en haar ontwerper de stijlvolle glasverpakking heeft ontwikkeld.

“Dit is een prachtig voorbeeld van hoe wij het totale projectmanagement voor onze klanten verzorgen. Wij gaan voor het mooiste en kwalitatief beste resultaat door een goede samenwerking met onze fabrikanten en waarbij wij alle processen coördineren en de eindverantwoordelijkheid dragen”, aldus Rob Verbakel, Sales Manager bij Dijkstra Vereenigde

Sjef Molenaar, Dick Kraak en Tom Jongen, die alle drie hun sporen hebben verdiend in de wereld van de spirits, ontwikkelden vorig jaar hun eigen Catz Dry Gin. “De jury omschreef onze gin als divine en dat kunnen we natuurlijk alleen maar beamen. Onlangs won Catz Dry Gin ook al dubbel goud bij China Wine & Spirits Awards 2017 in Hongkong”, vertellen de heren. Ook in Nederland zijn culinair journalisten enthousiast over de complexe smaak van Catz Dry Gin. Felix Wilbrink van De Telegraaf noemt het zelfs “één van zijn favorieten”, en ook een toenemend aantal mixologists en bartenders heeft deze Nederlandse gin in hun assortiment opgenomen.

Kijk voor meer informatie op www.dijkstra.net.