HomeDossiersDesignDijkstra Plastics levert verpakking voor gezond zaadje van eigen bodem

Dijkstra Plastics levert verpakking voor gezond zaadje van eigen bodem

De verpakkingsexperts van Dijkstra Plastics verdiepen zich graag eerst in het te verpakken product. “Bij de aanvraag van Lola Quinoa hadden we de tropische beelden direct op ons netvlies. Al snel werd ons echter duidelijk dat Lola staat voor ‘low lands'. Deze duurzame quinoa komt van Nederlandse bodem”, aldus Dijkstra Plastics. Met een passie voor gezonde en lokale voeding is het de Dutch Quinoa Group namelijk gelukt van dit super gezonde zaadje 100 procent Hollands natuurproduct te maken. Maar hoe verpak je dat?

Dijkstra Plastics levert de Dutch Quinoa Group een stabiele vierkante verpakkingscontainer die zo min mogelijk ruimte onbenut laat. Deze vierkante lichtgewicht geeft Lola Quinoa een optimale bescherming (protect), in combinatie met een eenvoudig te openen sluiting (serve) en is voorzien van een knappe eigentijdse uitstraling (shine).

Door deze handige verpakking wordt Nederlandse quinoa extra toegankelijk voor foodprofessionals. Lola Quinoa en Dijkstra Plastics laten zien dat passie voor product en verpakking uitstekend hand in hand gaan. “We willen het team van de Dutch Quinoa Group dan ook van harte feliciteren met het behalen van de nummer drie positie in de MKB Innovatie Top 100 van 2017. We zijn trots ons verpakkingssteentje te kunnen bijdragen aan dit prachtige Nederlandse product”, concludeert Dijkstra Plastics trots.

Kijk voor meer informatie op www.rdplastics.nl.