HomeNieuwsVerpakkingenDiervoedingsproducent Renske kiest voor verpakking van Tetra Pak

Diervoedingsproducent Renske kiest voor verpakking van Tetra Pak

De natuurlijke diervoedingsproducten van Renske zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in Tetra Recart. Deze kartonverpakkingen bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor de snel veranderende diervoedermarkt waar verpakkingseisen een steeds belangrijkere rol spelen. Diervoeding is een belangrijke en strategische categorie voor Tetra Pak.

Met de introductie van de Tetra Recart verpakkingen kiest Renske voor een gebruiksvriendelijke en veilige verpakking voor haar producten. De verpakking is gemakkelijk te openen en hersluitbaar. Daarnaast is de verpakking dermate licht en is de CO2-uitstoot ongeveer 80% minder in vergelijking met andere verpakkingen van dezelfde grootte. Door de robuuste rechthoekige vorm passen er 25-40% meer verpakkingen op het schap en wordt er bespaard op interne distributie. De innovatieve verpakking is vanwege zijn vorm ook eenvoudig op te slaan en geschikt voor de online verkoop van diervoeding.

Tetra Pak werkt nauw samen met voedselproducenten en innovators in de supply chain om voedsel voor iedereen veilig en beschikbaar te maken en tevens haar impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. Ook in het diervoedersegment spelen verpakkingseisen een steeds belangrijkere rol.

Roderick Friend, General Manager Nederland & Business Development Director Frankrijk & Benelux bij Tetra Pak: “Wij zijn verheugd dat we met onze innovatieve Tetra Recart verpakking nu ook op de markt voor diervoeding de voordelen van onze verpakkingen kunnen bewijzen. Diervoeding is een belangrijke en strategische categorie voor Tetra Pak. Het is een eer dat we ons product mogen introduceren met een toonaangevend familiebedrijf als Renske, waar net als bij Tetra Pak kwaliteit en innovatie centraal staat. We kijken uit naar de samenwerking met dit mooie bedrijf.”

Renske van den Berg, Algemeen Directeur/Productontwikkeling bij Renske: “Onze natuurlijke producten worden met veel liefde en aandacht samengesteld. We kiezen voor de meest hoogwaardige ingrediënten voor onze natuurlijke diervoeding. Bij onze zoektocht naar de juiste verpakking kwamen we al snel bij Tetra Pak uit. De kwaliteit van ons product is van essentieel belang en die blijft met deze verpakking gewaarborgd.”

www.tetrapak.com