HomeNieuwsBedrijven en personenDesign Bridge versterkt team

Design Bridge versterkt team

design-bridge-logoVanwege verdere internationale groei van zowel corporate- als product brand opdrachtgevers versterkt Design Bridge, international brand design agency, zijn team. Evelien Gerrits en Sadaf Kaykha zijn aangesteld als client manager bij Design Bridge. Dat meldt de website van Reclameweek op basis van een persbericht van Design Bridge.

design-bridge-evelienEvelien Gerrits

Evelien Gerrits is aangesteld als client manager bij Design Bridge. Na haar studie International Media & Entertainment Management was ze werkzaam als account executive bij reclamebureau B-Total in Breda alwaar zij werkte voor klanten als Oil&Vinegar, Coca Cola en Puschkin Vodka. Bij Design Bridge zal zij onderdeel gaan uitmaken van het Client Services Team dat werkt op klanten zoals Honig, DSM en Durex.

design-bridge-sadafSadaf Kaykha

De Iraans-Franse Sadaf Kaykha is aangesteld als client manager bij Design Bridge. Na twee jaar werkzaam geweest te zijn in Bordeaux, verhuisde zij naar Amsterdam en studeerde International Business Management. Na haar studie was zij werkzaam bij Philips Electronics alwaar zij productie specialist was en zich bezig hield met het design en de productie van POS-materiaal. Bij Design Bridge werkt zij voor een aantal internationale opdrachtgevers, met een nadruk op het groeiend aantal klanten uit het Midden Oosten. Zo zal zij onder andere voor IFFCO in Dubai werken.

Kijk voor meer informatie op www.design-bridge.com.

Bron: Reclameweek