HomeNieuwsBedrijven en personenDesch Summit Group neemt E-PLA over

Desch Summit Group neemt E-PLA over

desch-plantpak-klDe Desch Summit Group in Europa opererend onder de naam Desch Plantpak, marktleider op het gebied van thermovorm verpakkingen voor de professionele tuinbouwmarkt heeft vandaag de overname van E-PLA B.V. in Ter Aar bekend gemaakt. Met deze overname wordt de Europese marktpositie van Desch Plantpak verder versterkt en wordt het productassortiment uitgebreid met hoogwaardige spuitgiet producten.

De directie van Desch Plantpak is zeer verheugd over de overname van E-PLA B.V. Zowel de positie van Desch Plantpak als die van E-PLA wordt hierdoor versterkt. Door de aanzienlijke uitbreiding van het productpakket kan er nu nog beter tegemoet worden gekomen aan de klantwensen. Met name E-PLA krijgt de mogelijkheid om internationaal sterk te groeien.

De bundeling stelt Desch Plantpak in staat om haar credo “Growing Together” samen met de professionele kweker nog meer inhoud te kunnen geven.

Desch Plantpak produceert thermovorm bloempotten en containers, transporttrays, zaaitrays, verspeentrays en packs voor de professionele tuinbouw. De producten worden vervaardigd uit polypropyleen (PP), polystyreen (PS), Polyester (PET) en Biopolymeren. Met de overname van E-PLA B.V. wordt een toonaangevend spuitgietbedrijf toegevoegd met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van sierpotten, hangpotten, plantschalen met toebehoren en diverse ringen en clips.

Kijk voor meer informatie op www.desch-plantpak.nl en www.epla.nl.