HomeNieuwsBedrijven en personenDero Groep neemt deel van portfolio van Selo over

Dero Groep neemt deel van portfolio van Selo over

Dero Groep heeft het robotica- en convenience productportfolio van Selo overgenomen. De belangrijkste redenen voor de overname zijn uitbreiding van het huidige portfolio, nieuwe marktsegmenten ontwikkelen en innovatie bevorderen.

Al meer dan 20 jaar is Dero Groep een toonaangevend bedrijf dat automatische (gerobotiseerde) handling oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie realiseert, met name in de kaas- en de convenience industrie. Door de overname van Selo's robotica- en convenience portfolio voegt Dero Groep groenten en luxe fruit toe aan haar belangrijkste focusgebieden.

Maro Dedel, CEO en oprichter Dero Groep: “Wij hebben de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen en om door te zetten tot het doel bereikt is. Ons hoofddoel is om de markt steeds beter te kunnen bedienen en met de toevoeging van Selo's robot- en convenience oplossingen krijgen we een nog meer solide en sterker productportfolio dan we al hadden. Het is een perfecte aanvulling en zo brengt deze overname ons weer een stap dichter bij het bereiken van ons doel.”

Eén van de producten die Dero Groep overneemt is de Speedpacker. Deze robotcel voor het inpakken van avocado's ontwikkelde Selo samen met Nature's Pride en kan op een efficiënte manier 340 avocado's per minuut verpakken zonder ze te beschadigen. “De innovatieve Speedpacker en Selo's sandwichlijnen zijn een mooie toevoeging aan onze bestaande oplossingen”, vertelt Maro Dedel. “We kijken er dan ook naar uit om de markt met dezelfde passie als Selo te bedienen en net als Selo samen met onze klanten te blijven innoveren en ontwikkelen.”

www.dero-groep.nl