HomeNieuwsBedrijven en personenDennis Geersen maakt overstap naar Mundi Technology

Dennis Geersen maakt overstap naar Mundi Technology

De vraag naar controle en inspectiesystemen blijft jaarlijks toenemen. Ook Mundi Technology merkt deze stijging en onderscheidt zich meer en meer als dé specialist in controle en inspectie. Zeker nu Dennis Geersen met zijn jarenlange kennis en ervaring op dit gebied de organisatie direct is komen versterken. Hij stapt na 12 jaar over van een Duitse fabrikant en zet zijn expertise nu in als product manager controle en inspectie voor de Benelux bij Mundi Technology.

Recentelijk heeft Mundi Technology het volledige assortiment controle en inspectiesystemen van FT System toegevoegd. Voorzien van slimme sensoren, laser spectroscopy en hoge resolutie vision om minuscule afwijkingen te detecteren en foutieve producten direct uit te werpen. Dat betekent dat voor elke fase in het productieproces nu ook apparatuur voor controle en inspectie beschikbaar is. Daar is duidelijk behoefte aan bij productiebedrijven, want die streven naar 100% productveiligheid en naamsbescherming. Aangezien iedereen weet wat de negatieve consequenties zijn bij terugroepacties. Om die risico’s te minimaliseren is specialistische kennis nodig. Vandaar dat Mundi Technology zeer content is met de komst van de ervaren Dennis Geersen.

“Vooral bij productiebedrijven in bier, frisdrank en voeding kwam ik Mundi vaak tegen. Zij hielpen daar dan met lasercoderen en ik met controle en inspectie. Geweldig dat wij die twee specialismen nu combineren vanuit één bedrijf bij Mundi Technology. Het assortiment controle en inspectiesystemen bestaat uit bekende merken die zich internationaal al ruimschoots hebben bewezen. Allereerst controlewegers, metaaldetectoren en X-ray’s van Wipotec-OCS en daarnaast het volledige productgamma van FT System. Denk hierbij aan vulniveau inspectie, lekdetectie, sealnaadinspectie, doppencontrole, label/code inspectie, 360 graden inspectie, empty bottle inspectie en nog veel meer! Dankzij dit complete productgamma is de juiste oplossing beschikbaar voor elke industrie en productielijn”, aldus Dennis.

“Met betrouwbare machines alleen ben je er niet. Dat zie ik heel duidelijk in de organisatie van Mundi terug. Iedereen wil vanuit zijn expertise de beste oplossing bieden. Dat geeft ontzettend veel energie en klanten ervaren die meerwaarde. Bent u op zoek naar machines die uw productielijnen efficiënter, productveiliger en storingsvrij laten draaien? Kijk dan eens op onze website en neem contact met mij op. Dan kijken wij samen naar de beste optimalisatieslag voor uw productieproces.”

www.mundi-technology.com