HomeMachinesAandrijven en besturenDemagnetiseren met automatisch transportsysteem van Goudsmit

Demagnetiseren met automatisch transportsysteem van Goudsmit

goudsmit

Goudsmit Magnetic Systems uit Waalre heeft haar assortiment demagnetiseersystemen uitgebreid met een demagneetseerunit voorzien van automatisch transportsysteem. Deze compacte combinatie bespaart veel tijd tijdens demagnetiseren. Het transportsysteem vervoert de producten gelijkmatig door de tunnel wat een optimaal demagnetiseereffect oplevert. De snelheid van het transportsysteem is instelbaar, evenals de hoogte. Deze is per bedrijfssituatie individueel aan te passen.

goudsmitBovendien is het gecombineerde systeem veilig en energiezuinig. Dit laatste heeft onder andere ook met de materiaalkeuze te maken; de unit is vervaardigd uit niet-magnetisch roestvaststaal wat het demagnetiseereffect niet verstoord.

Deze transportsystemen kunnen worden uitgerust met start/stop fotocellen, een transportband of rollen; laatstgenoemde met of zonder aandrijving. Er zijn naar wens tunnels leverbaar in standaard uitvoeringen of volgens klantenspecificatie. De keuze is afhankelijk van de toepassing. De standaard uitvoeringen hebben een uitgekiende aansluiting waardoor deze demagnetiseersystemen tussen andere productiemachines of in een productielijn achter elkaar te plaatsen zijn en derhalve universeel inzetbaar.

Kijk voor meer informatie op www.goudsmit-magnetics.nl

Bron: Metaalnieuws