HomeNieuwsDeli XL introduceert maaltijdconcept in innovatieve verpakking voor de zorg

Deli XL introduceert maaltijdconcept in innovatieve verpakking voor de zorg

Groothandel Deli XL komt met het maaltijdconcept Magnificent voor de zorg. Magnificent combineert het gemak van koelverse maaltijden met een innovatieve verpakking die het mogelijk maakt een gerecht met één handeling stijlvol te presenteren. Het unieke totaalconcept om restaurantwaardig eten met gemak te kunnen bedienen werd vandaag geïntroduceerd op de beurs Zorgtotaal (foto). Hier werd het “met interesse ontvangen”, laat het bedrijf weten op Twitter.

Het Magnificent concept is een revolutionaire manier van maaltijden serveren. De koelverse maaltijden van circa 350 gram zijn verpakt in de Torus Pak. “Het bijzondere aan de verpakking is de wegtrekbare folie aan de onderzijde. De folie heeft een speciale coating die voorkomt dat het eten aan de bodem plakt”, vertelt Jelske Stoop, Market Manager Zorg bij Deli XL, in een artikel op de website van FoodClicks. “Heel snel en efficiënt, en dankzij de compartimenten is een mooie presentatie van de maaltijd gegarandeerd. Bovendien is er tijd over om de maaltijd netjes te voorzien van garnering.”

Magnificent bestaat uit een ruim assortiment voor alle maaltijden van de dag, zoals broodmaaltijden, kleinere porties warme maaltijden, eiwitrijke shakes, smoothies en tussendoortjes. De precieze invullingen zijn overigens niet vastomlijnd en bepaalt Deli XL altijd samen met de betreffende zorginstellingen.

Kijk voor meer informatie op www.delixl.nl.

Bron: FoodClicks