HomeThema'sEmpack Den Bosch 2012Dekapack International levert compleet gamma machines

Dekapack International levert compleet gamma machines

Dekapack International heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige folie- en krimpfolieverpakkingsmachines voor industriële toepassingen in vrijwel elke branche. Wij importeren machines uit verschillende landen als exclusief distributeur en verzorgen uiteraard ook de installatie bij onze klanten, de instructies aan de operators en uiteraard de levering van onderdelen.

Dekapack International levert een compleet gamma aan machines, beginnend met een simpele koepelsealer en eindigend met de meest geraffineerde volautomatische snellopende machines. Ons management beschikt over ruim 36 jaar ervaring en is vanzelfsprekend in staat om ook voor uw bedrijf de juiste verpakkings oplossing te bieden tegen concurrerende prijzen en condities.

Onze leveranciers leveren o.a. koepelsealers, hoeksealers met of zonder krimptunnels, automatische hoeksealers, continue-zijlasmachines, krimpfolie-bundelpackers in alle denkbare uitvoeringen, vormschouder- machines alsmede speciaalmachines volgens uw specifieke wensen.

Onze fabrikant in Engeland is gespecialiseerd in mailingverpakkingsmachines voor het op hoog tempo verpakken van o.a. tijdschriften met gebruikmaking van alle denkbare soorten feeders, adresseersystemen en stapelaars met snelheden van respectievelijk 7.000 tot 10.000 tijdschriften per uur.

Onze in Duitsland geproduceerde Dekapacker machines zijn bij uitstek geschikt voor het in glasheldere krimpfolie verpakken van o.a. multimedia-producten, boeken, drukwerk en blocks en tevens mailings.

Op onze stand op de EMPACK-beurs (op 4 en5 april a.s.) tonen wij diverse folie- en krimpfolieverpakkingssystemen en wij nodigen U graag uit voor een verhelderende demonstratie.

Empack Den Bosch 2012 – Stand R1011

Kijk voor meer informatie op www.dekapack.nl of stuur een e-mail naar info@dekapack.nl.