HomeNieuwsBedrijven en personenDeeDee is klaar voor nieuwe dromen en wordt Berlin Packaging

DeeDee is klaar voor nieuwe dromen en wordt Berlin Packaging

Doortjes droom startte ruim 28 jaar geleden in de kelder van ons huis. Pionierend, eigenzinnig, krachtig en klantvriendelijk, in een tijd van faxen en agentschappen. Er waren uitdagingen, maar er werd ook veel gelachen en geleerd.

Met beide dochters aan boord, en de eerste gsm en e-mails, groeide DeeDee gestaag. Innovatief en vernieuwend, de eerste stazak werd geïntroduceerd. Deze producent, ook een familiebedrijf, werd een langdurige partner voor ons, net als onze andere leveranciers. Er kwamen nieuwe klanten, nieuwe markten, waar we altijd gaan voor kwaliteit en eerlijkheid.

Het ondernemerschap én de omzet groeiden, en als gezin groeiden we persoonlijk, vooral in de turbulente tijd van de familie overname en Doortjes long-transplantatie. Het vertrouwen in het team werd toen verankerd. Door woeste stormen leer je elkaar écht kennen en waarderen.

Inge en Elke worden zelfstandige, eigenwijze ondernemers met steeds meer lef. Samen bepalen hoe en wanneer we buiten de lijntjes kleuren. Dat geeft enorm plezier en energie: “Together we can achieve great things!” We gaan voor groei, maar mét sfeer en op onze, menselijke manier van werken.

Doortjes droom is gerealiseerd. We zijn trots op DeeDee's oprechte aandacht en service. Klaar voor de volgende stap. Die besloten we niet meer alleen te doen. Want met gelijke waarden en extra expertise is 1 + 1 gelijk aan drie.

Twee potentiele partners, beiden krachtig op hun eigen manier. Blijken ze ook nog samen in overleg, dan wordt 1 + 1 + 1 = 4. Of 6. Of… In ieder geval veel positieve energie, innovatieve kracht en de klant voorop. DeeDee wordt Berlin Packaging. Op naar nieuwe dromen.

www.deedee.nl