HomeNieuwsDecatechnic levert totaaloplossingen voor afvullen en verpakken

Decatechnic levert totaaloplossingen voor afvullen en verpakken

decatechnic

Decatechnic is in België marktleider in afvul- en verpakkingsmachines voor het al dan niet gasverpakken van voeding. Decatechnic levert totaaloplossingen voor het afvullen en verpakken van vlees- en vleeswaren, fijnkostsalades, bereide maaltijden, visproducten, AGF, sausen en mayonaises, soepen, dessertproducten, etc. In ons gamma kan u een waaier van machines terugvinden: doseersystemen, MAP (Modified Atmosphere Packaging) verpakkingsmachines, processing machines, emmerlijnen, capsuleermachines, blikopeners, etc.

Decatechnic heeft reeds 30 jaar ervaring in de voedingssector. Zusterfirma Decapac heeft een uitgebreid gamma verpakkingen zodat U bij ons een totaaloplossing vindt zonder risico's. Voor starters of voor nieuwe projecten biedt Decatechnic ook de mogelijkheid om machines te huren. In de showroom van Detatechnic in Herentals kan u machines en voorbeeld verpakkingen bekijken.

Binnen het gamma MAP topsealmachines, waarin zij marktleider is, beschikt Decatechnic over een nieuwe serie machines die een snelle en goedkopere formaatwissel toelaten. Dit laat u toe om met 1 machine op een snelle manier verschillende verpakkingen dicht te lassen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met ons sales team.

Voor meer informatie:
Nathalie Kennis
Deca Packaging Group: Decapac – Decatechnic – Decanova
Toekomstlaan 14
B-2200 Herentals (België)
T +32 (0)14 28 65 00
F +32 (0)14 28 65 01
www.deca.be
info@deca.be