HomeThema'sEmpack Brussel 2011Decapac: uw IML (In Mould Labeling) specialist

Decapac: uw IML (In Mould Labeling) specialist

decapac-empack-brussel-2011-1

Uw producten koppelen aan onze verpakkingen en machines is de opdracht van Decapac, actueel de snelst groeiende tak van de Deca Packaging Group. Decapac ontwikkelt en verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof. Naast externe productiepartners beschikken we over eigen productiefaciliteiten voor spuitgietverpakkingen. Dankzij de ruime stock staat Decapac garant voor snelle leveringen. Decapac is ook uw gespecialiseerde partner voor het op maat laten ontwikkelen van een verpakking.

decapac-logoDecapac onderscheidt zich door de grote bereidwilligheid waarmee ze met elke klant in een ontwikkelingstraject op maat stapt. Samen met de klant wordt een verpakking ontwikkelt die aan alle vereisten voldoet. Hierbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van In Mould Labeling, waardoor de verpakking door decoratie volledig gepersonaliseerd kan worden.

Tijdens Empack 2011 willen wij ons vooral presenteren als uw IML specialist. We zullen een groot gamma prachtig gedecoreerde producten voorstellen, die u zeker zullen inspireren om ook uw verpakking die meerwaarde te geven. Natuurlijk zijn onze andere producten ook aanwezig: DECA TP verpakkingen met veiligheidssluiting, sealbare schalen in spuitgiet,  lichtgewicht sealbare schalen voor de verssector en emmers.

decapac-empack-brussel-2011-2

Empack Brussel 2011 – Stand B095

Kijk voor meer informatie op www.deca.be of stuur een e-mail naar info@deca.be.