HomeThema'sEmpack Brussel 2011Decanova toont promotionele en industriële blikken

Decanova toont promotionele en industriële blikken

decanova-logoOp zoek naar iets extra voor uw product? Wilt u iets leuks om een productverjaardag te vieren of uw klanten extra te verwennen? Bij Decanova kan u terecht voor luxe blikverpakkingen, van ontwerp tot volledige realisatie. Deze verpakkingen passen ideaal binnen uw marketingdoelstellingen en geven een jarenlange meerwaarde aan uw merk.

Decanova staat voor maatwerk en innovativiteit. Zo is zowel de vorm als de bedrukking naar keuze. Van het beginconcept tot de eindafwerking staan wij u bij met advies over de technische mogelijkheden. Daarnaast nemen wij ook de volledige realisatie voor onze rekening. Ook eventuele displays of presentaties kunnen door ons worden uitgewerkt.

decanova-empack-brussel-2011-1

Decanova maakt de enige verpakking die niemand weggooit! Kom daarom zeker een kijkje nemen op onze stand en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden om uw product op een creatieve en opvallende manier in de kijker te zetten.

Daarnaast biedt Decanova ook industriële blikverpakkingen aan. Deze zijn cilindrisch, conisch of rechthoekig. Ze zijn geschikt voor het verpakken van allerhande producten op water- of solventbasis. Blank, witgelakt of bedrukt volgens uw specificaties. Deze blikken zijn ook verkrijgbaar in kleine oplages.

decanova-empack-brussel-2011-2

Empack Brussel 2011 – Stand B097

Kijk voor meer informatie op www.deca.be of stuur een e-mail naar info@deca.be.