HomeNieuwsBedrijven en personenDeca Packaging Group bouwt aan de toekomst

Deca Packaging Group bouwt aan de toekomst

De Deca Packaging Group, waartoe de bedrijven Decapac, Decatechnic en Decanova behoren, is onlangs aangevangen met de bouw van een nieuw onderkomen in het Belgische Hasselt. Het nieuwe gebouw zal niet alleen een productieafdeling huisvesten, maar ook magazijnen, laad- en losvoorzieningen en kantoren.

De met de nieuwbouw gemoeide investering is niet min. “Maar het was dat of blijven stilstaan. Onze vestiging in Tienen barst namelijk uit zijn voegen en met een nieuwbouw van 20.000 m2 brengen we alles onder één dak”, vertelt medezaakvoerder Patrik de Cat in diverse Belgische media.

Zijn vader Jos stichtte het bedrijf in 1979 en tegenwoordig staat hij samen met zijn zussen Liesbeth en Katleen aan het roer. Bij Deca wordt verpakkingsmateriaal in kunststof voor onder meer de voedingssector geproduceerd. Samen met haar dochterondernemingen staat de Deca Packaging Group ook voor verpakkingsmachines en luxe blikverpakkingen.

In het voorjaar van 2012 moet het nieuwe onderkomen productieklaar zijn. Bij het bouwen wordt ook rekening gehouden met de normen voor de voedingsindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.deca.be.

Bron: De Standaard/Gazet van Antwerpen/Het Nieuwsblad