HomeMachinesEtiketteren en printenDe Valentin SPX is vernieuwd en heet nu SPX II

De Valentin SPX is vernieuwd en heet nu SPX II

Producent Carl Valentin is constant bezig met innovaties en verbeteringen van haar bestaande producten. Zo hebben zij de Valentin SPX verbeterd en gaat nu verder onder de nieuwe naam: SPX II. De verbeterde Valentin SPX II is verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling. De Valentin SPX is een industriële OEM print engine. Het systeem bestaat uit een ingebouwde, eenvoudig te bedienen industriële LCD controller en een printer. De printer brengt de codering, door middel van warmtetechnologie, rechtstreeks (thermisch direct) of ribbon (thermal transfer) over op allerlei soorten etiketten.

Een van de vernieuwingen van de SPX II is dat deze printer in plaats van een lcd-scherm nu een grafisch scherm bevat, waardoor de weergave vele malen duidelijker is en bijdraagt aan een eenvoudige bediening en goede leesbaarheid voor de gebruiker. De SPX II is uitgevoerd met een flat head printkop waarmee volledige ingrediëntendeclaraties, houdbaarheidsdata, lotnummers, barcodes en logo’s kunnen worden geprint. Voor zwaardere applicaties is er ook een speciale printkop beschikbaar welke beter bestand is tegen slijtage en dus nog langer meegaat.

Door gebruik van een nieuw CPU-board is de SPX II bovendien nog sneller en beschikt deze standaard over ethernet en USB poorten voor het snel uitwisselen van gegevens.

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl of stuur een e-mail naar sales@dekoningh.nl.