HomeThema'sMacropak 2010De mens centraal bij EVC (Verpakking)

De mens centraal bij EVC (Verpakking)

evc-logoOp onze stand tijdens de Macropak van 5 tot en met 8 oktober zullen wij als EVC (Verpakking) onze Partnership met Logitrade heel concreet aantonen. EVC toont een efficiënte inpaktafel voorzien van allerlei handige hulpmiddelen om het inpakwerk veel gemakkelijker te maken. Naast dat deze werkplek alle te gebruiken middelen, zoals monitor, toetsenbord, muis, printer(s), omdozen, plakband etc. binnen handbereik aanbiedt, wordt deze voorzien van o.a. innovatieve vul- en beschermingsmiddelen en uiteraard onze Doculabel.

evc-macropakHet tonen van onze samenwerking met Logitrade is bedoeld om ons eigen thema kracht bij te zetten: De Mens Centraal! Onze klanten zijn alleen geholpen met goed werkende werkplekoplossingen waarbij het uitgangspunt ligt op ergonomie, efficiëntie, innovatie, arbeidvreugde en verhoging van de productiviteit per werknemer. Want naast efficiënt inpakken moeten de in te pakken goederen ook optimaal worden aangeboden aan de inpakker. En na het inpakken dient het weer efficiënt verwerkt te worden. Deze kleine maar essentiële supply chain valt of staat met de zwakste schakel.

Onze Partnership garandeert dat het aanbieden, het inpakken en tenslotte het verwerken van de ingepakte goederen d.m.v. rollenbanen, optimale werkplekken en eventueel heftafels optimaal geschiedt. Daarom wordt op onze stand ook ons Rent-a-Wrapper concept getoond. Dit concept is de laatste schakel in het proces.

Tevens kunt u bij ons ‘live' het resultaat bewonderen van de evolutie van ons alom bekende LiteWrapper® handwikkelsysteem. Voorproefje? Klik hier…

Macropak 2010 – Stand B041/B049

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.

Bron: Nieuwsbrief EVC