HomeLeveranciersEtiketteren en printenDe Koningh voldoet aan hoogste eisen met printers van Linx

De Koningh voldoet aan hoogste eisen met printers van Linx

Al sinds 1991 is De Koningh trots partner van Linx in Nederland. Toen we begonnen met de distributie, bestond Linx pas vier jaar. Al snel bleek dat de Linx printer een zeer betrouwbare inkjet is. Met onze kennis van de Nederlandse markt, zijn we de laatste dertig jaar langzaam gegroeid tot één van de grootste leveranciers van codeerapparatuur binnen de Benelux. Dit is grotendeels te danken aan het succes van de Linx printer en onze lokale visie op snelle en vakkundige dienstverlening.

De printkop van de Linx continu-inkjetprinter wordt na fabricage afgevuld met hars, zodat de fabrieksafstelling nooit verloopt. De printkop heeft ook een ‘clean design' en is hierdoor voor de operator veel sneller en gebruiksvriendelijker te reinigen in vergelijking met printkoppen van andere aanbieders, waarbij slangetjes en bedrading zichtbaar is. Bovendien is de Linx printkop ontwikkeld om 100 start/stops zonder reiniging te kunnen voltooien, dankzij de unieke opstart met alleen solvent en de aerodynamisch gevormde gutter.

De hoge resolutie inkjetprinters, ofwel dozenprinters, printen de meest haarscherpe en uiterst zwarte coderingen op (poreuze) kartonnen verpakkingen. Het printen van grote karakters zijn mogelijk; een printhoogte van zowel 55 millimeter als 70 millimeter, afhankelijk per systeem. Deze dozenprinters hoeven nooit te stoppen voor een labelwissel en kunnen tienduizenden prints maken per inktfles.

Met onze Thermal Transfer (Over)printers print u uitmuntende coderingen op alle flexibele verpakkingsmaterialen, zoals onder andere buisfolie, vlakfolie, sachets, flowpack folie, kokerfolie en stazakken. De folieprinters coderen in elke leesrichting barcodes, logo's of tekst. Er kan statisch of dynamisch geprint worden. Ook zijn onze systemen eenvoudig te integreren in horizontale- en verticale verpakkingsmachines, alsmede dieptrekmachines.

www.dekoningh.nl