Home Machines Etiketteren en printen De Koningh officieel distributeur van Leich + Mehl weeg-prijs-etiketteersystemen

De Koningh officieel distributeur van Leich + Mehl weeg-prijs-etiketteersystemen

De Koningh Coding & Labeling is vanaf heden de officiële en exclusieve distributeur in Nederland en België van de weeg-prijs-etiketteersystemen van Leich+Mehl GmbH. Bij veel versproducten is het gewenst het exacte gewicht en de prijs middels een etiket aan te brengen. Middels de snelle en uitermate betrouwbare prijs-weeg-etiketteerapparatuur kan dit nu ook door De Koningh gerealiseerd worden.

“Het topmerk Leich+Mehl past perfect in de range kwaliteitsproducten welke wij nu leveren. Met deze toevoeging aan ons assortiment kunnen wij onze klanten bovendien een nog completer en hoogwaardiger assortiment aanbieden. Dit is juist onze kracht”, zegt Bert-Jan Dijk. “De producten van Leich+Mehl zijn kwalitatief uitstekende complete systemen die bekend staan om haar lange levensduur en minimale slijtage. Dit pas perfect bij onze andere kwaliteitsproducten.”

Voor De Koningh is de weeg-prijs-etiketteermarkt een nieuwe markt, echter staan er vele tientallen systemen reeds geïnstalleerd in Nederland. Ons service team heeft uitgebreide trainingssessies ondergaan waar de ‘Deutsche Grundlichkeit' spreekwoordelijk vanaf spatte. “Ik ga vol vertrouwen deze producten in de markt zetten. Dit biedt voor ons kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn”, geeft Bert-Jan Dijk aan.

Naast de aanschaf van deze systemen kan men ook terecht bij De Koningh voor de spare parts en supplies. Tevens verzorgt de organisatie vanaf heden de service op deze producten. “Onze medewerkers zijn vanzelfsprekend vakkundig getraind op deze Leich+Mehl prijs-weeg-etiketteersystemen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.”

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl of stuur een e-mail naar sales@dekoningh.nl.