HomeMachinesInspecterenDe Koningh checkt labels en voorkomt zo onnodige recalls

De Koningh checkt labels en voorkomt zo onnodige recalls

U wilt toch ook dat uw producten te allen tijde perfect uw productielijn verlaten? En dat uw producten altijd juist bij uw klanten terecht komen? Een grondige kwaliteitscontrole van de etiketten of labels op uw verpakkingen, ook wel label inspectie genoemd, helpt u hierbij. Onze label inspectie systemen van FT System zorgen voor een efficiënt inspectieproces op basis van de 3D vision technologie. Hiermee loopt u het minste risico op product recalls. Deze systemen controleren niet alleen de aanwezigheid van labels, maar ook of de kleur van het label goed is of de positie van het etiket op de verpakking juist is. De mogelijkheden zijn legio. Onze specialisten adviseren u graag welke oplossing het meest geschikt is voor uw toepassing.

Een verkeerd geëtiketteerd product is een van de oorzaken van product recalls. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Een dergelijk product mag nooit bij uw klanten terechtkomen. Onze label inspectiesystemen gebruiken verschillende tools, zoals optische sensoren of camera’s, om labels te identificeren en daarmee de foute of missende etiketten eruit te halen. U ontvangt bovendien automatisch een realtime gegevensupdate bij detectie van een defect. Onze systemen garanderen de beste inspectie van etiketten op uw productverpakkingen. Hiermee weet u zeker dat uw producten altijd veilig en van de beste kwaliteit bij u klanten terecht komen.

Met onze labelinspectie systemen is het mogelijk om enerzijds de aanwezigheid van een label of etiket te detecteren. Anderzijds zijn een aantal machines ook geschikt voor het inspecteren van de kleur van het label of de positie van een etiket op uw verpakking. Wanneer een defect is geconstateerd, wordt het product uitgeworpen wanneer gewenst. Deze mogelijkheden van label inspectie zijn afhankelijk van de soort verpakkingen en het type label.

Van welke soort etiketten of labels u ook gebruikt maakt op uw verpakkingen, label inspectie is mogelijk. Denkt u hierbij aan rondom labels (wraparound) front-back (tweezijdig), onder-boven, hoek labels, C-labels en sleeve labels. Wordt een defect op uw productverpakking gedetecteerd, dan wordt het product afgekeurd. Onze systemen zijn bovendien geschikt voor het controleren van zowel ondoorzichtige labels als semi- of gedeeltelijk transparante etiketten.

Onze label inspectie systemen zijn eenvoudig te installeren en integreren in uw productielijn zonder dat de lijn hoeft worden aangepast. Soms is het zelfs mogelijk het systeem te integreren in een etiketteersysteem.

Met de vele opties die onze label inspectie systemen bieden kunt u deze systemen volledig op maat samenstellen. Ook is er een combinatie mogelijk met code inspectie, seal inspectie en lekdetectie.

www.dekoningh.nl