De Koningh Coding & Labeling toont veel primeurs op Empack in Den Bosch

“Empack is ieder jaar weer een feestje voor ons. De ideale plek om onze noviteiten voor het eerst te presenteren. Wij pakken met 80 m2 weer flink uit en tonen veel beursprimeurs met machines, software, supplies en service. Iedereen is van harte welkom op stand 1.F138 van De Koningh Coding & Labeling”, vertelt algemeen directeur Bert-Jan Dijk enthousiast.

Op Empack toont De Koningh voor het eerst de nieuwe productgroep Controle & Inspectie. Het thema productveiligheid wordt steeds belangrijker en met controle & inspectiesystemen verlaten alleen goedgekeurde producten de band. Op de beursstand staan systeemcombinaties voor controleweging, metaaldetectie en röntgeninspectie.

Sinds dit jaar is De Koningh exclusieve distributeur van Matthews Marking Systems in Nederland. Bekend van de onverwoestbare printkoppen die tegen een stootje kunnen. ‘Met de inkjet printers van Matthews kunnen we nog specifieker voldoen aan de codeerwensen van onze klanten. De prestaties van de Matthews grootkarakter inkjet, cartridge inkjet en hoge resolutie inkjet zijn ongeëvenaard. Test de duurzaamheid van deze machines zelf op de beursstand.’, aldus product manager Ludwig Loxley.

Een andere belangrijke trend is snel en flexibel etiketten printen in kleur. Hiervoor beschikt De Koningh over kleurenprinters van ColorSwift. Zeer geschikt voor het printen in kleine oplages met veel wisselingen. Het is zelfs mogelijk om verschillende formaten etiketten te printen, waaronder etiketten op A4 grootte.

De OEE (Overall Equipment Effectiveness) van productielijnen wordt steeds belangrijker. Naast machinebetrouwbaarheid vraagt een efficiënt productieproces ook om slimme inzetbaarheid van automatisering. ‘Die combinatie realiseren wij graag voor onze klanten met Smart Software Solutions. Van standaard labelsoftware tot maatwerkaansturing van alle codeer- en etiketteerapparatuur over meerdere productielijnen met databasekoppelingen en validatieprocessen. Onze software specialisten weten exact welke oplossing aansluit bij elk bedrijfsproces. Tijdens Empack vertellen zij alle bezoekers er graag meer over.’

Bent u op zoek naar echte beursprimeurs en noviteiten? Dan is uw beursdag niet compleet zonder een bezoek aan stand 1.F138 van De Koningh. “Onze specialisten praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen onder het genot van culinaire verrassingen. Wij zien u graag tijdens Empack in Den Bosch van 3 tot 4 april.”

www.dekoningh.nl