HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017De Koningh Coding & Labeling toont meerdere innovaties op Empack

De Koningh Coding & Labeling toont meerdere innovaties op Empack

Op 5 en 6 april vindt de verpakkingsbeurs Empack in Den Bosch plaats. De Koningh Coding & Labeling heeft ook dit jaar een prominente plek op deze vakbeurs. Meerdere innovaties op het gebied van coding en labeling zullen voor het eerst getoond worden. Extra functionaliteiten, snellere applicaties en nieuwe oplossingen voor coding- en labelingtoepassingen. Bezoek de stand van De Koningh Coding & Labeling, ontdek de mogelijkheden omtrent coderen en labelen en maak kans op prijzen bij de beursloterij.

Alles omtrent het codeerproces

De vertegenwoordigers van De Koningh Coding & Labeling presenteren diverse codeertechnologieën. Zij presenteren de Linx 8940, een snelle en gebruiksvriendelijke continue inkjet printer. Extreem lange onderhoudsintervallen gecombineerd met weinig en nieuw ontwikkelde inkten geschikt voor elke ondergrond. Met lasertechnologie kunnen permanente coderingen aangebracht worden op producten en verpakkingen. Bekijk de snelle 55 Watt lasermachine van Solaris. Deze machine is volledig vernieuwd met snellere schrijfkoppen en een nieuw besturingssysteem. Daarnaast tonen zij twee folieprinters die zorgen voor een hoogwaardige opdruk van de codering. De robuuste systemen van ALE biedt oplossingen op het gebied van hoge resolutie print aanbrengen op dozen, EPS en zelfs PVC. Uiteraard ook op deze beurs te aanschouwen. Een unieke beursprimeur is het Markoprint bulksysteem. Hiermee heeft de gebruiker alle voordelen van een cartridge systeem; hoge snelheid, hoge printkwaliteit en onderhoudsvrij zonder de nadelen van hoge printkosten en veel wissels. De geavanceerde software maakt het mogelijk om op extreem hoge snelheid unieke codes aan te brengen voor bijvoorbeeld loterij/marketing acties. Dit zal live worden gedemonstreerd met de prijsactie.

Meer bedieningsgemak met nieuwe touchscreens

Een nieuwe trend bij etiketteermachines is de bediening via een touchscreen. Processen zijn direct inzichtelijk en worden real-time weergegeven. Dat zorgt voor minder fouten aan de productielijn en snellere omsteltijden. Ook neemt het bedieningsgemak aanzienlijk toe voor alle gebruikers. Op Empack kunnen bezoekers de in 2017 nieuw gelanceerde PAW-2000-ST prijs-weeg-labelinglijn van Leich und Mehl zien. Belangrijkste in het oog springende verschil met de voorgaande serie is het volledig nieuwe lcd touchscreen met user interface. Wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Daarnaast staan er twee machines van Altech. Allereerst een AllineC wraparound labelinglijn voor het rondom labelen van producten. Ook Altech heeft weer een stap gezet in het gebruiksvriendelijker en efficiënter maken van haar etiketteerlijnen. De Alline serie kan tegenwoordig geleverd worden naast het standaard touchpanel met een volledig full colour geïntegreerd touchpanel waarmee alle functies bediend kunnen worden. Op deze lijn zitten geen knoppen en schakelaars meer en alles is via het touchpanel inzichtelijk gemaakt. Hiermee staan alle instellingen en componenten per productlabel keuze met één druk op het touchpanel direct goed. Ook op het gebied van industriële desktop printers is er voldoende te aanschouwen. Zeer geschikt voor het zelf aanbrengen van etiketten op producten of verpakkingen.

Empack Den Bosch 2017 – Stand G321

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.