HomeMachinesEtiketteren en printenDe Koningh Coding & Labeling into rally van WK-team

De Koningh Coding & Labeling into rally van WK-team

koningh-rally

De Koningh Coding & Labeling is sinds kort official partner van het Ferm World Rally Team. De coureur van het team is Dennis Kuipers, die meedoet aan het wereldkampioenschap rally. Een rally wordt verreden over maar liefst 4 continenten met de meest technisch geavanceerde auto’s en heeft miljoenen toeschouwers. De Koningh vindt dit partnerschap van grote toegevoegde waarde. Niet alleen ter ondersteuning van het merk ‘De Koningh', maar ook om te laten zien dat zij staat voor precisie, snelheid, kwaliteit en service, net als de wereld van Ferm World Rally er uitziet.

koningh-logo-nieuwDe Koningh Coding & Labeling verkoopt en onderhoudt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van teksten, tijdcoderingen, barcodes, logo’s en grafische voorstellingen. Met haar ruim 40 jaar ervaring op codeergebied, is De Koningh een sterke speler in een zeer technische markt. De focus van De Koningh ligt op snelle service en kwalitatief hoogstaande producten wat haar in staat stelt haar klanten optimaal te bedienen.

“Precisie, snelheid, kwaliteit en service. Dit zijn de woorden die ons bedrijf typeren en wat we graag willen uitdragen naar onze klanten', aldus Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling. “Wij houden ons elke dag bezig met deze onderwerpen en willen dit graag delen met onze klanten.”

De Koningh Coding & Labeling is trots dat het World Rally Team en Dennis Kuipers goed presteren, zoals in de Rally van Portugal in maart jl. waar wederom WK-punten zijn binnengehaald.

Wilt u op 17 september a.s. gast worden bij De Koningh tijdens de Hellendoorn Rally bij het FERM World Rally Team met Dennis Kuipers, ruilt u dan uw oude printer in voor een Linx printer!

koningh-linx

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.