HomeMachinesEtiketteren en printenDe Koningh Coding & Labeling breidt assortiment verder uit

De Koningh Coding & Labeling breidt assortiment verder uit

De Koningh Coding & Labeling breidt haar assortiment verder uit met de introductie van nieuwe Accu-Label print & apply-systemen. De systemen zijn speciaal ontwikkeld zijn voor de fruitsector en voorzien alle fruitsoorten automatisch en foutloos van een label.

Herkenbaarheid in één oogopslag

De Accu-Label print & apply-systemen zijn voorzien van HP inkjet technologie. Hiermee kan er op hoge snelheid fruitlabels ingeprint en aangebracht worden. De inkt hecht uitstekend op de labels en is krasvast. Door te kiezen voor fruit labeling trekt het fruit meer aandacht in de schappen. Daarmee is het een ideaal promotiemiddel om de verkoop van fruit te stimuleren.

Label alle fruitsoorten

De Accu-Label machines voorzien alle fruitsoorten real-time van labels met de hoogste betrouwbaarheid. Ideaal voor het etiketteren van appels, peren, kiwi's, avocado's en nog veel meer. Zelfs nat fruit wordt zonder problemen gelabeld. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar. Van automatisch etiketteren met camerasysteem tot het handmatig labelen van los fruit.

Hoogwaardige fruitlabel systemen

“Veel van onze klanten zijn werkzaam in de AGF-branche. Wij kennen deze markt en uitdagingen op het gebied van coderen en etiketteren uitstekend. Vandaar dat wij de fruit label systemen zien als een perfecte aanvulling op ons assortiment”, aldus Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling (links). “Met de Accu-Label print & apply-systemen kan de labelvoorraad beperkt worden tot rollen met alleen voorbedrukte logo's. Alle overige (variabele) informatie kan real-time ingeprint worden. Bijvoorbeeld unieke teksten, barcodes en PLU-codes afgestemd per fruitsoort.”

Milieuvriendelijke fruitlabels

De fruitlabels zijn gemaakt van dun, hoogwaardig biologisch afbreekbaar papier. Deze fruitlabels zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Bovendien is de liner gemaakt van volledig recyclebaar kunststof (PET) folie.

www.dekoningh.nl