HomeMachinesEtiketteren en printenDe Koningh biedt ook onderhoud aan bij oudere folieprinters

De Koningh biedt ook onderhoud aan bij oudere folieprinters

De Thermal Transfer Overprinter (TTO) is de bekende printer voor het coderen rechtstreeks op folie. Met name de oudere modellen hadden allemaal dezelfde techniek en onderdelen. De Koningh ziet dat ondersteuning bij de oudere modellen er niet meer is van de leveranciers.

De voornaamste reden is om verkoop van nieuwe modellen te pushen. Bij De Koningh hebben ze er voor gekozen om de oude modellen wel te blijven ondersteunen. De machines zijn veelal nog in goede staat en kunnen nog wel even mee.

De printkop is opgebouwd uit een reeks miniatuur printelementen onder een keramische coating en een laag op het thermische printerlint is bedekt met een gekleurd mengsel van was en/of hars. Het mengsel op het lint smelt als kleine delen ervan in contact komen met de elementen die worden verwarmd. Dit brengt kleur over en hecht zich aan het oppervlak van het substraat terwijl het onder de printkop door beweegt.

Thermische transferprinters, die werken in continue of intermitterende printmodi, kunnen printen met een hoge resolutie printkwaliteit en op snel bewegende productielijnen. Ze kunnen een reeks berichten afdrukken, waaronder prijzen, datum- en tijdcodering, streepjescodes, QR-codes, logo's, ingrediëntenlijsten of zelfs marketingberichten.

Het unieke ontwerp van de TTO-producten zorgt voor een schone en gebruiksvriendelijke werking, ideaal voor het coderen op een reeks substraten, waaronder plastic films, platte verpakkingen, etiketten, plastic en folie.

www.dekoningh.nl