HomeVacaturesDe Jong Verpakking zoekt Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

De Jong Verpakking zoekt Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

De Jong Verpakking in De Lier is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton verpakking. Er werken 350 mensen en er worden elk jaar 450 miljoen verpakkingen per jaar gemaakt. Het bedrijf levert inmiddels een breed assortiment aan golfkarton en massief karton verpakkingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Frankrijk en IJsland.

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst bij De Jong Verpakking word je verantwoordelijk voor het uitwerken van aanvragen en opdrachten van de afdeling Verkoop. Daarnaast verzorg jij de kostprijscalculaties en geef je (technische) ondersteuning aan de afdeling Verkoop.

Verder ontwikkel je nieuwe artikelen en wijzig je bestaande artikelen, inclusief het organiseren van de daarvoor benodigde hulpmaterialen (stempel, stans, preprint, inkt, modellen). Je hebt veelvuldig contact met de afdeling Verkoop en/of klanten voor de ontwikkeling van artikelen en je stemt de levertijd af met de afdeling Planning en Verkoop. Je richt de artikelen in het ERP-systeem in en indien nodig begeleid/controleer je de (nieuwe) referenties in productie.

Bekijk vacature