HomeNieuwsBedrijven en personenDe Jong Verpakking laat internationale ambities zien op diverse beurzen

De Jong Verpakking laat internationale ambities zien op diverse beurzen

De Jong Verpakking neemt in de laatste maanden van dit jaar en in de eerste maanden van volgend jaar deel aan diverse beurzen. Gepland staan momenteel Horticontact in Venray en Gorinchem, Fruit Logistica in Berlijn en Packaging Innovations in Birmingham. “Met deze vier beurzen laat De Jong Verpakking zijn internationale ambities zien in drie verschillende landen”, aldus William Roelse, Commercieel Directeur van De Jong Verpakking.

Van 28 tot 30 november 2017 staat De Jong Verpakking op Horticontact in Venray. Daarna volgt Fruit Logistica in Berlijn van 7 tot 9 februari 2018. Van 20 tot 22 februari 2018 presenteert De Jong Verpakking zich op Horticontact in Gorinchem en een week later vindt Packaging Innovations plaats in Birmingham van 28 februari tot 1 maart 2018.

De Jong Verpakking in De Lier is een onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton met productiefaciliteiten in Nederland, België en Engeland. Met 500 medewerkers produceert De Jong Verpakking jaarlijks meer dan 400 miljoen golfkartonproducten. De producten worden geleverd in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland voor verpakkingen voor verse producten en de industrie.

Kijk voor meer informatie op www.dejongverpakking.nl.