De markt voor verpakkingen van golfkarton blijft groeien en daarmee ook De Jong Verpakking. Om deze groei aan te kunnen vinden er momenteel diverse werkzaamheden plaats. Kort geleden zijn er twee nieuwe stansmachines geplaatst en op dit moment wordt er verder gewerkt aan de automatisering.

“De vraag naar golfkartonnen dozen voor de AGF, industrie en bloemen- en plantenmarkt blijft stijgen en met deze investeringen zorgen we ervoor dat klanten nog beter bediend kunnen worden”, legt Raymond Segers van De Jong Verpakking uit.

Diverse partijen zijn aan het werk in de fabriek van De Jong Verpakking in De Lier in het Westland. Zo is onder andere de fundering gelegd, is er beton gestort, zijn er automatische transportbanden geplaatst, worden er nieuwe loopbruggen gebouwd en wordt de sprinklerinstallatie aangepast.

Raymon Segers: “Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de veiligheid in de fabriek verder verhoogd wordt. Daarnaast zullen we ook de capaciteit en snelheid van de golfkartonfabriek verhogen.”

www.dejongverpakking.nl