HomeNieuwsBedrijven en personenDe Jong Verpakking communiceert transparant over duurzaamheid

De Jong Verpakking communiceert transparant over duurzaamheid

De Jong Verpakking vindt het belangrijk transparant te communiceren over duurzaamheid en dat wordt volgens het bedrijf gewaardeerd. “Afgelopen jaar hebben we diverse punten uit ons MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid gepubliceerd, maar nu hebben we ook een MVO document”, laat het bedrijf weten. “We zijn verheugd dit MVO document te kunnen publiceren. Zo kunt u zien wat De Jong Verpakking allemaal doet met de aspecten People, Planet en Profit.”

Enkele punten die extra benoemd mogen worden zijn volgens William Roelse, commercieel directeur van De Jong Verpakking, het gebruik van 80 procent gerecycled papier in de fabriek, het behalen van het Ecostars certificaat en de loopbruggen die door de gehele fabriek zijn aangelegd.

De Jong Verpakking: “Hieraan toegevoegd heeft De Jong Verpakking in het kader van de feestdagen een bedrag gestort aan KWF Kankerbestrijding. “Omdat wij het belangrijk vinden om te laten zien wat wij doen aan duurzaamheid, is het MVO document beschikbaar op onze website. Op deze manier is het zichtbaar voor al onze klanten, leveranciers, NGO’s, medewerkers en andere geïnteresseerden. Duurzaamheid is echter niet een eenmalige actie en het document zal daarom ook steeds bijgewerkt worden.”

Klik hier om het MVO document te bekijken…

Kijk voor meer informatie op www.dejongverpakking.nl.