Home Nieuws Bedrijven en personen De Jong Verpakking biedt klanten ook na Brexit dagelijkse leveringen aan

De Jong Verpakking biedt klanten ook na Brexit dagelijkse leveringen aan

De Jong Verpakking is actief in de UK sinds 2015. “De afgelopen vijf jaar zijn we blijven groeien en momenteel leveren we honderden klanten in de AGF, sierteelt, online, food en non-food industrie. Dagelijks leveren we onze klanten hun dozen en trays. Consumenten kunnen onze dozen vinden in bijvoorbeeld de supermarkten, op de lokale markt of wanneer je pakketjes online bestelt.”

De UK heeft officieel de EU verlaten, maar het zal altijd onderdeel van Europa blijven. “De UK is nog steeds dicht in de buurt van Nederland, met slechts een paar uur per ferry, 30 minuten per vliegtuig of per trein naar Frankrijk. Praktisch zal er de komende maanden nog weinig gaan veranderen, omdat er een overgangsperiode is. Aan het einde van 2020 zal deze periode eindigen, maar er is een optie om deze periode nog 2 jaar te verlengen. De komende tijd zal vooral besteed worden om een handelsdeal te verkrijgen.”

De EU en de UK zullen elkaar volgens De Jong Verpakking nodig blijven hebben, omdat we van elkaar afhankelijk zijn voor vele producten. “De verwachting is daarom dat er een handelsdeal zal komen, maar hoe deze ingevuld zal worden is nog onbekend. Voor De Jong Verpakking is er geen reden om hun verkoop te stoppen in de UK. As de snelste betrouwbare leverancier van golfkartonnen verpakkingen bieden we onze klanten dagelijkse leveringen aan in de UK, met zowel volle vrachten als groupage. We leveren uit voorraad binnen 2 werkdagen.”

Het is voor klanten goed om een alternatief te hebben tussen de gevestigde orde. “Zoals Henk de Jong ook begonnen is in Nederland, stappen we ook de Engelse markt op. We doen het net wat anders dan standaard. Bij De Jong Verpakking weet je ook van te voren welke kartonkwaliteit je ontvangt. In tegenstelling tot veel Engelse leveranciers geven wij aan welke kwaliteit je ontvangt en passen we dit niet zomaar tussentijds aan.”

Ook als je verpakkingen in preprint bestelt, komt dat uit de eigen fabriek van De Jong Verpakking. “We hebben zelf een preprintfabriek waar het preprint bedrukt wordt. In onze golfkartonfabriek produceren we dagelijks 2,5 miljoen verpakkingen, waarvan ongeveer 30% in preprint is. Dus als De Jong Verpakking de huidige leverancier in de UK is, hoef je niet te twijfelen over de leveringen. Wij blijven actief in de UK, ook na de Brexit.”

www.dejongverpakking.com