HomeNieuwsBedrijven en personenDe Budelse is klaar voor de toekomst met nieuwe pers van Xerox

De Budelse is klaar voor de toekomst met nieuwe pers van Xerox

Een digitale pers met een “ongekende productiviteit, automatisering, kwaliteit en flexibiliteit”. Zo introduceert Xerox de iGen 5 pers. De Budelse heeft deze printgigant recentelijk aangeschaft ter vervanging van een van de iGen 4-modellen. “De iGen 5 is met recht een nieuw paradepaardje”, lacht Hans Geurtjens (foto) trots. De iGen 5 pers is een digitale kleurenprinter met grootse talenten. “En dat past helemaal bij de belofte van De Budelse”, vertelt Hans Geurtjens. “Juist in de kleine oplages in hoge volumes blinkt deze printer uit. De kwaliteit doet niet onder voor die van offset en kostentechnisch is het een verantwoorde keuze.”

De aanschaf van dit nieuwe paradepaardje ging volgens Hans Geurtjens niet zonder slag of stoot. “Het was een flinke zoektocht. We zaten met zes aanbieders aan tafel en de onderlinge verschillen tussen de diverse machines waren niet zo heel groot.” Waarom dan toch de iGen 5 pers van Xerox? “Deze machine maakt het onderscheid door het groter printbare formaat (364 x 660 mm). Daardoor kunnen we bijvoorbeeld meer vouwkartons op één vel printen. Dat is efficiënter en kostenbesparend voor onze klanten.”

“De hogere resolutie levert de hoogst haalbare kwaliteit in tonerprint”, vult iGen operator Karel Hartvelt aan. “Bovendien heeft deze machine een aanzienlijk hogere snelheid en productiviteit. En dat bespaart weer tijd. Maar het belangrijkste is toch wel dat deze machine een zeer nauwkeurig register en stabiliteit heeft. Elk geprint detail, elk teken en elk beeld staat op exact de juiste plaats.” Hans Geurtjens is het hiermee eens: “Dat betekent dat onze klanten altijd een perfect product ontvangen.”

Met de Xerox iGen 5 pers denkt De Budelse in oplossingen voor de toekomst. Hans Geurtjens legt uit dat er in de printmodule ruimte is voor een vijfde kleur. “Daarmee kunnen we hele specifieke (merk)kleuren nog beter benaderen en nog nauwkeuriger printen. De mogelijkheden zijn er, laat de vraag maar komen!”

Kijk voor meer informatie op www.debudelse.nl.