HomeNieuwsDatabank Buehnen helpt bij het zoeken naar de juiste lijm

Databank Buehnen helpt bij het zoeken naar de juiste lijm

buhnenDe website van een bekende Duitse leverancier van lijmsystemen is uniek voor Nederland! Op een gebruiksvriendelijke manier vind men in deze databank snel de juiste hotmelt lijm. Hiervoor geeft men op de website www.buehnen.nl onder “Lijmen” heel eenvoudig een paar parameters, zoals b.v. de te verlijmen materialen in. Desgewenst kan men hierbij ook de viscositeit, de open tijd of de vorm zoals sticks of granulaat etc. alsook de lijmbasis (EVA, PO, PA, POR, PUR etc.) vastleggen, zo meldt VerpakkingsManagement.

Men krijgt zo met een paar klikken de eerste keuze mogelijkheden van geschikte hotmelt lijmen. Op deze manier kunt u vooraf snel het aantal uit te voeren lijmtesten tot een minimum beperken.

De omvangrijke internetpresentatie van deze Duitse leverancier is in deze branche uniek. Zo kan men niet alleen de juiste lijm vinden, ook op individueel verbruik afgestemde lijmapparatuur en lijmpistolen kunt u zo snel zoeken. En dit allemaal in het Nederlands.

Sinds 1922 is de firma Bühnen internationaal gezien een efficiënte en betrouwbare partner op het gebied van hoogwaardige hotmelt lijmtechniek. Het programma omvat niet alleen 500 verschillende hotmelt lijmen, waarmee zowat elke toepassing afgedekt wordt, maar gaat van lijmpistool voor rups of spray applicatie over lijmunits van verschillende grote naar vatensmelters, lijmwalsen tot aan compatibele onderdelen voor lijmunits van andere wel bekende fabrikanten.

De producten van deze firma zijn bijzonder sterk vertegenwoordigt in de papier- en verpakkingsindustrie, de bouw- , de auto-, en elektroindustrie. Bühnen lijmsystemen vind u echter ook bij bloemisten, in de machinebouw en in de textiel- en meubelindustrie.

Kijk voor meer informatie op www.buehnen.nl.

Bron: Nieuwsbrief VerpakkingsManagement